Како е поставена стапката на Комисијата за давателот на стратегија? Кога се плаќа провизија во Exness Social Trading
Упатства

Како е поставена стапката на Комисијата за давателот на стратегија? Кога се плаќа провизија во Exness Social Trading

Сè за извештаите на Комисијата Како давател на стратегија, да знаете колку добивате во провизија е корисно и погодно со Извештаите на Комисијата . Оваа функција им презе...