Како да отворите демо сметка на Exness
Упатства

Како да отворите демо сметка на Exness

Демо сметката на платформата технички и функционално е целосна копија на сметката за тргување во живо, освен што клиентот тргува со користење на виртуелни средства. Средствата, понудите, индикаторите за тргување и сигналите се целосно идентични. Така, демо сметката е одличен начин за обука, тестирање на сите видови стратегии за тргување и развивање на вештини за управување со пари. Тоа е совршена алатка која ќе ви помогне да ги направите првите чекори во тргувањето, да видите како функционира и да научите како да тргувате. Напредните трговци можат да практикуваат различни стратегии за тргување без да ги ризикуваат своите пари.
Депозит и повлекување на Exness со помош на офлајн банкарски трансфер (врзувач)
Упатства

Депозит и повлекување на Exness со помош на офлајн банкарски трансфер (врзувач)

Време и такси за обработка на депозити и повлекување на офлајн банкарски трансфер (врзувач). Полесно од кога било да ја финансирате вашата сметка на Exness со решението за оф...