Ta'iala mo le Aufaipisinisi i Exness Social Trading

Ta'iala mo le Aufaipisinisi i Exness Social Trading


Su'esu'e le Itulau Teufaafaigaluega

I le avea ai ma se tagata teufaafaigaluega, e te manaʻo e siaki le tele o faʻamatalaga e uiga i au tupe teufaafaigaluega pe a mafai. Fefa'ataua'iga Fa'aagafesootai e tumu i fa'amatalaga mo ta'iala i totonu o ta'itasi, ae fa'afefea au tupe teufaafaigaluega, ua mavae ma le taimi nei? O le taimi lena e te manaʻo e vaʻai i le Itulau o Tupe Teufaafaigaluega.


Fa'asaga i le Itulau o Tupe Teufaafaigaluega

  • Ulufale i le Social Trading App
  • Tap le Portfolio tab.
  • I lalo o le Copying Strategies , tap soʻo se tupe teufaafaigaluega i lalo o le Active or History .

Le Itulau Teufaafaigaluega

O elemene o loʻo tuʻuina atu i luga o se itulau o Tupe Teufaafaigaluega e eseese i le va o tupe teufaafaigaluega i Active poʻo Talafaasolopito. Matou te tuʻuina atu elemene masani mo oe e te mafaufau i ai:

  • Fa'amatalaga: tusia e le tagata e tu'uina atu fuafuaga e uiga i le fuafuaga.
  • Fa'amatalaga Ata: fa'atulaga e le tu'uina atu o fuafuaga.
  • Igoa Ta'iala: o le igoa na tu'uina atu i le ta'iala e le tu'uina atu o fuafuaga.
  • Fa'ailoga mata'utia: mulimuli i le so'oga lenei mo nisi fa'amatalaga i tulaga lamatia.
  • ID: o le numera fa'ailoa a le kamupani e tu'uina atu fuafuaga.

O le pa'i i luga o le igoa o le ta'iala o le a ave ai oe i le itulau o fuafuaga e te maua ai fa'amatalaga loloto atili e uiga i le fuafuaga.

I lalo ifo o lenei, o le a tuʻuina atu ia te oe faʻamatalaga taua e uiga i lau tupe teufaafaigaluega e mafaufau i ai.

I'uga tautupe

O lo'o fa'aalia ai lau tupe maua po'o le leiloa o lau tupe fa'afaigaluega i le taimi ua tuana'i ma fa'atatau i lenei ta'iala, o se pasene; e fuafua lea pe a uma le komisi.

Toe fo'i

Toe fa'afo'i mai e fa'aalia ai le fa'atinoga atoa o le fa'afaigaluegaina o se pasene; mulimuli i le fesoʻotaʻiga mo se faʻamatalaga auiliili ile Toe foʻi .

Tupe teu faafaigaluega

Fa'aalia le aofa'i o tupe na fa'aalu mo lenei ta'iala.

O lo'o tu'uina atu i lalo le taimi fa'atulagaina e ta'u atu ai ia te oe le taimi na e tatalaina ai lenei tupe fa'afaigaluega i le tulaga o Active investments, po'o le umi atoa o le fa'afaigaluegaina i le tulaga o se tupe fa'afaigaluega mai History .

Kopi Poloaiga

O lenei vaega e fa'amalieina le vaitau o fefa'ataua'iga, fa'ai'uga tau tupe, ma le fa'aalu a le komisi. O lo'o i lalo o lo'o fa'amauina uma tulaga ta'ito'atasi na tatalaina e oe e tu'uina atu fuafuaga a'o e kopiina a latou fuafuaga.

Afai o se Itulau Teufaafaigaluegaina mo se tupe teu faafaigaluega, e mafai foi ona taofi le kopiina o le fuafuaga mai lenei vaega.

Lagolago LiveChat

E mafai ona e fa'afeso'ota'i le lagolago e ala i talatalanoaga ola mai le Itulau Teufaafaigaluegaina e ala i le taina o le tautala tautala i le tulimanu pito i luga taumatau; o le a fa'atagaina muamua oe e filifili se gagana. Tap Start Chat ma o le a e faʻafesoʻotaʻi i le Exness Assistant ma se filifiliga mo Live Support avanoa.


O le a le mea e tatau ona ou faia e tatala ai se tupe teufaafaigaluega i Social Trading

Ina ia avea ma se teu tupe i luga o le Social Trading app, pau lava le mea e te manaʻomia o se tuatusi imeli malosi, se numera telefoni, ma pepa mo le faʻamaonia o faʻamatalaga. La'u mai le app mai le App Store po'o le Google Play ma amata. E mafai ona e saini i totonu ma soʻo se faʻamatalaga o iai o loʻo ia te oe ma Exness, poʻo le fatuina o se mea fou e ala i le taina o le Saini .

O le taimi lava e te fatuina ai se tala, o le a mafai ona e vaʻai i ni taʻiala eseese e mafai ona faʻamama i lou fiafia. Ina ia mafai ona kopiina fefaʻatauaiga, e tatau ona e faia se tupe teu i totonu o lau atotupe teu tupe. A maeʻa lena, e mafai ona e kiliki Amata Kopi i luga o soʻo se fuafuaga o lau filifiliga ma o le a otometi lava ona tatalaina se tupe teufaafaigaluega mo oe.

O ta'iala uma e te kopiina e manatu ose tupe fa'afaigaluega. E mafai ona tele au tupe teufaafaigaluega i luga o taʻiala tutusa pe eseese.

O le a le aoga autu o le avea ma se tagata teu tupe

Fefa'ataua'iga Fa'aagafesootai ua mafai ai e so'o se tasi ona auai i le vaitaele o teu fa'afaigaluega i Forex ma fiafia i fa'amanuiaga.

Sei o tatou vaʻavaʻai i faʻamanuiaga o le avea ma se tagata teu tupe i luga o le Exness Social Trading application:

  1. Maua tupe maua i faiga kopi - E tusa lava pe amata, e mafai ona e maua tupe pe a kopiina fefaʻatauaiga e maua ai tupe mama.
  2. Totogi komisi pe a e maua se polofiti - I luga o le Social Trading application, e naʻo le totogi o se komisi i le kamupani e tuʻuina atu fuafuaga pe a maua e le tupe faʻafaigaluega tupe mama atoa.
  3. Fa'aaoga le gafatia o faioloa poto masani - I le avea ai ma se tagata teu tupe, e mafai ona e kopiina fuafuaga fa'atau atu e le aufaioloa poto masani; fefa'ataua'iga o le a kopiina i luga o lau teugatupe fa'afaigaluega e fa'atatau i le kopi fa'atatau .
  4. Filifili mai le tele o taʻiala - O le Social Trading application o le a faʻaalia ai le tele o taʻiala mo oe e te filifili mai ai. E mafai ona e suʻesuʻeina i latou i luga o le talosaga ma teu faʻafaigaluega i se tasi pe tele fuafuaga o lau filifiliga.
  5. Fa'aopoopo taimi e a'oa'o ai fefa'ataua'iga - A'o e amata fa'asolo atu i le lalolagi tau fefa'ataua'iga, o le i ai o le filifiliga e mulimuli i le aufaioloa manuia i luga o le talosaga o lona uiga e iai sou taimi fa'aopoopo i ou lima e a'oa'o ai fefa'ataua'iga.


E fa'afefea ona ou faia se Tupe Teufaafaigaluega

I le avea ai ma se tagata teu tupe pe a uma ona e sii maia le talosaga Social Trading, faʻamaeʻaina faʻamatalaga faʻamatalaga , ma faia se tupe teu , ua oʻo i le taimi e aʻoaʻo ai pe faʻapefea ona fai se tupe teufaafaigaluega i se fuafuaga .

  1. Muamua e tatau ona e filifilia se fuafuaga. E mafai ona e su'esu'e i vaega o lo'o fa'aalia i totonu o le talosaga, pe fa'aaoga le Filifiliga filifiliga e fa'amama ai ta'iala e fetaui ma ou mana'oga.
  2. A maeʻa lena, kiliki i luga o le fuafuaga filifilia ma kiliki Tatala se tupe teufaafaigaluega .
  3. Faatumu le aofaiga (i le USD) e te manaʻo e teu faʻafaigaluega. Ia manatua e mafai ona e teu faʻafaigaluega e faʻatatau i le aofaʻi o tupe o loʻo i totonu o lau atotupe. Afai e te mana'o e fa'atupe atili, fa'amolemole fa'aopoopo lau atotupe.
  4. A mae'a ona tu'u le aofa'i, tap Tatala fou tupe teufaafaigaluega .
  5. O le a e va'ai i le fe'au Na tatalaina ma le manuia lau tupe fa'afaigaluega ma o fefa'ataua'iga uma i luga o le ta'iala filifilia o le a kopiina i lau tupe fa'afaigaluega e fa'aaoga ai le kopi kopi ma tau maketi o lo'o iai nei.
  6. I luga ole avanoa e leai ni upusii o loʻo avanoa, o le a e vaʻai i se feʻau sese ma se filifiliga e Faʻaleaogaina pe Toe taumafai .


E mana'omia e le Investor ni pepa fa'amaonia e fa'aoga ai Fefa'ataua'iga Fa'aagafesootai

I le avea ai ma se tagata teu tupe, o le fa'amaonia atoatoa o lau teugatupe e matua fautuaina lava. E ui e mafai ona e teu muamua e amata faʻaaoga le Social Trading app e aunoa ma le faʻamaonia o lau talaaga, e tatau ona e faʻamaonia atoatoa lau faʻamatalaga pe a maeʻa se vaitaimi faʻapitoa e faʻaauau ai fefaʻatauaiga.

O le fa'amaonia atoatoa o lau fa'amatalaga fa'amatalaga e mana'omia:

  • Fa'amaoniga o Fa'asinomaga (POI)
  • Fa'amaoniga o le nofomau (POR)
  • Fa'ato'a Fa'amatalaga Tau Tamaoaiga

E na'o le tasi e mana'omia le fa'amaoniga e fa'aoga ai le app.


E fa'afefea ona fa'amaonia e le Investor a latou pepa

Ina ia mafai ona fa'aogaina Fefa'ataua'iga Fa'aagafesootai, e tatau i le tagata fai pisinisi ona fa'amaonia atoatoa a latou Fa'amaoniga o Fa'amatalaga (POI), Fa'amaoniga o le Nofo (POR) ma Fa'amatalaga Fa'amatalaga Tamaoaiga .

O le auala lenei e fai ai lena mea:

  1. Ulufale i totonu ole polokalame Fefa'ataua'iga Fa'aagafesootai.
  2. Fa'asaga i le fa'amaufa'ailoga atotupe .
  3. Tap i luga o lou account icon, ma siaki le tulaga o lau faamaoniga i lalo o le Account .
  4. Tap Fa'aauau e mulimuli i laasaga o totoe.
  5. O le a talosagaina oe e fa'amaonia muamua lou fa'asinomaga, pe afai e te le'i fa'amaonia.

- Fa'atumu fa'amatalaga, tu'u i luga lau POI, ona tapuni lea o le Next .

  1. O le a talosagaina oe e fa'amaonia lou nofomau.

- Fa'auma fa'amatalaga, tu'u i luga lau POR, ma fa'auma le fa'agasologa.

  1. O le a talosagaina oe e fa'amaonia lau Tala'aga Fa'atamaoaiga pepa e fa'auma ai le fa'agasologa.


O le a le maualuga o le aofaʻi e mafai ona ou teu faʻafaigaluega i se fuafuaga

O tapulaʻa ia e tatau ona nofouta i se fuafuaga:

  • E le mafai ona sili atu se tupe teufaafaigaluega nai lo le faiga tutusa e faatele i le Tolerance Factor i totonu o se fuafuaga; sili atu e mafai ona aʻoaʻoina e uiga i lenei mea e ala i le mulimuli i lenei sootaga .
  • Ole aofa'iga atoa ole tapulaa tutusa ose fuafuaga ma tupe teufaafaigaluega uma i totonu ole USD200 000 .

O nei tapula'a e ta'u mai ai ia i tatou le maualuga o le aofa'i e mafai ona teu fa'afaigaluega i se fuafuaga.

Faataitaiga:

O se kamupani e tuuina atu fuafuaga e iai a latou tupe tutusa i le USD 1,000 i totonu o se fuafuaga, ae o le aofaʻi o le tutusa (tulaga tutusa a le aufaipisinisi + uma o isi tagata teufaafaigaluega tupe = aofaiga tutusa) o le fuafuaga e tusa ma le USD 50 000, faatasi ai ma se fuafuaga Tolerance Factor of 3.

  • Ole siaki muamua ole fuafuaga tutusa * 3 poʻo le USD 1 000 * 3 = USD 3 000.
  • O le siaki lona lua o le aofaʻiga atoa o tapulaa tutusa o se fuafuaga - aofaʻi o fuafuaga faʻatatau poʻo le USD 200 000 - USD 50 000 = USD 150 000 .

O le pito maualalo o nei mea, USD 3 000, o le faʻatagaina sili ona faʻatagaina .

I le taimi nei, o loʻo i ai i se isi taʻiala e tuʻuina atu a latou tupe tutusa i le USD 1 000, ae o le aofaʻiga tutusa o le fuafuaga o le USD 198 000 , faʻatasi ai ma se fuafuaga Tolerance Factor of 3.

  • Ole siaki muamua ole fuafuaga tutusa * 3 poʻo le USD 1000 * 3 = USD 3000.
  • O siaki lona lua o le aofa'iga atoa o le fa'atapula'aina o se ta'iala - aofa'i o fuafuaga fa'atatau po'o le USD 200 000 - USD 198 000 = USD 2,000.

O le pito maualalo o nei, USD 2 000 o le faʻatagaina sili ona faʻatagaina .