Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness

Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness


Si të regjistroheni për Exness

Si të regjistroheni në llogarinë Exness në aplikacionin Ueb

Si të regjistroheni për një llogari

1. Shkoni në faqen kryesore të Exness dhe klikoni "Hap llogari". Do t'ju kërkohet të plotësoni informacionin e nevojshëm për hapjen e llogarisë.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
2. Në faqen e regjistrimit:
 • Zgjidhni vendin tuaj të banimit ; kjo nuk mund të ndryshohet dhe do të diktojë se cilat shërbime pagesash janë në dispozicion për ju.
 • Shkruani adresën tuaj të emailit .
 • Krijoni një fjalëkalim për llogarinë tuaj Exness duke ndjekur udhëzimet e treguara.
 • Futni një kod partneri (opsionale), i cili do të lidhë llogarinë tuaj Exness me një partner në programin Exness Partnership .
 • Shënim : në rastin e një kodi partneri të pavlefshëm, kjo fushë hyrje do të pastrohet në mënyrë që të mund të provoni përsëri.
 • Shënoni kutinë që deklaron se nuk jeni shtetas ose banor i SHBA-së nëse kjo vlen për ju.
 • Klikoni Vazhdo pasi të keni dhënë të gjithë informacionin e kërkuar.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
3. Urime, ju keni regjistruar me sukses një llogari të re Exness dhe do të dërgoheni në Exness Terminal. Klikoni butonin " Llogaria Demo " për të tregtuar me llogarinë Demo.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
Tani nuk ju nevojitet asnjë regjistrim për të hapur një llogari demo.$10,000 në një llogari Demo ju lejon të praktikoni aq sa ju nevojitet falas.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
Ju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari Real pas depozitimit. Klikoni butonin e verdhë " Llogaria reale " për të tregtuar me një llogari reale.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
Shkoni te Zona Personale për të hapur më shumë llogari tregtare.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness

Si parazgjedhje, një llogari e vërtetë tregtare dhe një llogari tregtare demo (të dyja për MT5) krijohen në Zonën tuaj të re Personale; por është e mundur hapja e llogarive të reja tregtare.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
Regjistrimi në Exness mund të bëhet në çdo kohë, edhe tani!

Pasi të jeni regjistruar, këshillohet që të verifikoni plotësisht llogarinë tuaj Exness për të fituar akses në çdo veçori të disponueshme vetëm për Zonat Personale plotësisht të verifikuara.


Si të krijoni një llogari të re tregtare

1. Nga Zona juaj e re Personale, klikoni Hap llogarinë e re në zonën "Llogaritë e mia".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
2. Zgjidhni nga llojet e disponueshme të llogarive tregtare dhe nëse preferoni një llogari reale ose demo.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
3. Ekrani tjetër paraqet cilësimet e mëposhtme:

 • Një tjetër mundësi për të zgjedhur një llogari Real ose Demo .
 • Një zgjedhje midis terminaleve tregtare MT4 dhe MT5 .
 • Vendosni levën tuaj maksimale.
 • Zgjidhni monedhën e llogarisë tuaj (vini re se kjo nuk mund të ndryshohet për këtë llogari tregtare pasi të jetë caktuar).
 • Krijo një pseudonim për këtë llogari tregtare.
 • Vendosni një fjalëkalim të llogarisë tregtare.
 • Klikoni Krijo një llogari pasi të jeni të kënaqur me cilësimet tuaja.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness

4. Llogaria juaj e re tregtare do të shfaqet në skedën "Llogaritë e mia".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
Urime, keni hapur një llogari të re tregtare.
Si të depozitoni në Exness

Si të regjistroheni në llogarinë Exness në aplikacionin Exness Trader


Instaloni aplikacionin Exness Trader dhe Regjistrohu në llogarinë

1. Shkarkoni Exness Trader nga App Store ose Google Play .

2. Instaloni dhe ngarkoni Exness Trader.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
3. Prekni Regjistrohu .
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
4. Trokitni lehtë mbi Ndrysho shtetin/rajonin për të zgjedhur vendin tuaj të banimit nga lista, më pas prekni Vazhdo .
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
5. Futni adresën tuaj të emailit dhe Vazhdo .
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
6. Krijoni një fjalëkalim që plotëson kërkesat. Prekni Vazhdo .
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
7. Jepni numrin tuaj të telefonit dhe trokitni lehtë mbi Dërgo një kod .

8. Futni kodin 6-shifror të verifikimit të dërguar në numrin tuaj të telefonit dhe më pas trokitni lehtë mbi Vazhdo . Mund të prekni Ridërgo një kodnëse mbaron koha.

9. Krijoni një kod kalimi 6-shifror dhe më pas futeni sërish për ta konfirmuar. Kjo nuk është fakultative dhe duhet të plotësohet përpara se të mund të hyni në Exness Trader.

10. Mund të konfiguroni biometrikën duke shtypur Lejo nëse pajisja juaj e mbështet atë ose mund ta kapërceni këtë hap duke shtypur Jo tani .

11. Ekrani i depozitave do të shfaqet, por mund të trokitni prapa për t'u kthyer në zonën kryesore të aplikacionit.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness

Urime, Exness Trader është ngritur dhe gati për t'u përdorur.

Pas regjistrimit, krijohet një llogari demo për ju (me 10 000 USD fonde virtuale) për të praktikuar tregtimin.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness

Së bashku me një llogari demo, një llogari e vërtetë krijohet për ju pas regjistrimit.


Si të krijoni një llogari të re tregtare

Pasi të keni regjistruar Zonën tuaj Personale, krijimi i një llogarie tregtare është shumë i thjeshtë dhe nuk kërkon shumë kohë. Le t'ju tregojmë se si të krijoni një llogari në aplikacionin Exness Trader.

1. Prekni në menunë rënëse në skedën tuaj Llogaritë në ekranin tuaj kryesor.

2. Klikoni në shenjën plus në anën e djathtë dhe zgjidhni Llogaria e Re Reale ose Llogaria e Re Demo .
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
3. Zgjidhni llojin tuaj të preferuar të llogarisë nën fushat MetaTrader 5 dhe MetaTrader 4 .
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
4. Vendosni monedhën e llogarisë , levën dhe futni pseudonimin e llogarisë . Prekni Vazhdo .
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
5. Vendosni një fjalëkalim tregtar sipas kërkesave të shfaqura.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
Ju keni krijuar me sukses një llogari tregtare. Prekni Bëni Depozitë për të zgjedhur një mënyrë pagese për depozitimin e fondeve dhe më pas prekni Tregtoni.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness

Llogaria juaj e re tregtare do të shfaqet më poshtë.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness

Vini re se monedha e llogarisë e vendosur për një llogari nuk mund të ndryshohet pasi të jetë caktuar. Nëse dëshironi të ndryshoni pseudonimin e llogarisë tuaj, mund ta bëni këtë duke u identifikuar në faqen personale të internetit.


Si të depozitoni para në Exness

Exness ofron një gamë të gjerë mënyrash pagese specifike për vendin tuaj dhe kohë të shpejta të përpunimit të transaksioneve.


Këshilla për depozitimin

Financimi i llogarisë suaj Exness është i shpejtë dhe i lehtë. Këtu janë disa këshilla për depozitat pa probleme:

 • PA shfaq mënyrat e pagesës në grupe prej atyre që janë lehtësisht të disponueshme për përdorim dhe ato që janë të disponueshme për verifikimin e llogarisë. Për të hyrë në ofertën tonë të plotë të mënyrës së pagesës, sigurohuni që llogaria juaj të jetë plotësisht e verifikuar, që do të thotë se dokumentet e Dëshmisë së identitetit dhe të Vërtetimit të Vendbanimit janë shqyrtuar dhe pranuar.
 • Lloji i llogarisë suaj mund të paraqesë një depozitë minimale të nevojshme për të filluar tregtimin; për llogaritë standarde , depozita minimale varet nga sistemi i pagesave, ndërsa llogaritë profesionale kanë një kufi minimal fillestar të depozitave duke filluar nga 200 USD.
 • Kontrolloni dy herë kërkesat e depozitave minimale për përdorimin e një sistemi specifik pagese.
 • Shërbimet e pagesave që përdorni duhet të menaxhohen me emrin tuaj, të njëjtin emër si mbajtësi i llogarisë Exness.
 • Ndërsa zgjidhni monedhën tuaj të depozitës, mbani mend se do t'ju duhet të bëni tërheqje në të njëjtën monedhë të zgjedhur gjatë depozitimit. Monedha e përdorur për të depozituar nuk duhet të jetë e njëjtë me monedhën e llogarisë suaj, por kini parasysh se normat e këmbimit në momentin e transaksionit zbatohen.
 • Së fundi, cilado metodë pagese që përdorni, ju lutemi kontrolloni dy herë që të mos keni bërë ndonjë gabim kur keni futur numrin e llogarisë tuaj ose ndonjë informacion të rëndësishëm personal që kërkohet.


Vizitoni seksionin e Depozitave të Zonës tuaj Personale për të depozituar fonde në llogarinë tuaj Exness, në çdo kohë, çdo ditë, 24/7.


Si të depozitoni para në Exness


Transfertë bankare/Kartë ATM

Fondet mund të transferohen nga një llogari bankare në një llogari tjetër bankare përmes Transfertës Bankare/Kartës ATM. Çdo mbajtës i llogarisë që po pyet se si të transferojë para nga Transferta Bankare/Karta ATM duhet të ndjekë hapat e përmendur më poshtë:


1. Shkoni te seksioni Depozita në Zonën tuaj Personale dhe zgjidhni Transfertë Bankare/Kartë ATM.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
2. Zgjidhni llogarinë tregtare që dëshironi të plotësoni dhe shumën e dëshiruar të depozitës duke vënë në dukje monedhën e kërkuar dhe më pas klikoni Vazhdo .
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
3. Një përmbledhje e transaksionit do t'ju paraqitet; klikoni Konfirmo për të vazhduar.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
4. Zgjidhni bankën tuaj nga lista e ofruar.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
a. Nëse banka juaj duket e thinjur dhe e padisponueshme, atëherë shuma e futur në hapin 2 bie jashtë shumave minimale dhe maksimale të depozitave të asaj banke.

5. Hapi tjetër do të varet nga banka juaj e zgjedhur; ose:
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
a. Hyni në llogarinë tuaj bankare dhe ndiqni udhëzimet në ekran për të përfunduar depozitën.

b. Plotësoni formularin duke përfshirë numrin e kartës tuaj ATM, emrin e llogarisë dhe datën e skadimit të kartës, më pas klikoni Tjetër . Konfirmo me OTP-në e dërguar dhe kliko Next për të përfunduar depozitimin.

Karte Bankare

Ju lutemi vini re se kartat e mëposhtme bankare pranohen:

 • VISA dhe VISA Electron
 • Mastercard
 • Maestro Mjeshtër
 • JCB (Byroja e Kredisë në Japoni)*

*Karta JCB është e vetmja kartë bankare e pranuar në Japoni; kartat e tjera bankare nuk mund të përdoren.


Përpara se të bëni depozitën tuaj të parë duke përdorur kartën tuaj bankare, duhet të verifikoni plotësisht profilin tuaj.

Shënim : mënyrat e pagesës që kërkojnë verifikimin e profilit përpara përdorimit janë grupuar veçmas në PA nën seksionin e kërkuar verifikimi .

Shuma minimale e depozitës me një kartë bankare është 10 USD dhe shuma maksimale e depozitës është 10 000 USD për transaksion, ose ekuivalenti në monedhën e llogarisë tuaj.

Kartat bankare nuk mund të përdoren si një mënyrë pagese për PA të regjistruara në rajonin e Tajlandës.


1. Zgjidhni Kartën Bankare në zonën e Depozitave të Zonës tuaj Personale.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
2. Plotësoni formularin duke përfshirë numrin e kartës suaj bankare, emrin e mbajtësit të kartës, datën e skadencës dhe kodin CVV. Më pas, zgjidhni llogarinë tregtare, monedhën dhe shumën e depozitës. Klikoni Vazhdo .
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
3. Do të shfaqet një përmbledhje e transaksionit. Kliko Konfirmo .
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
4. Një mesazh do të konfirmojë se transaksioni i depozitës është i përfunduar.

Në disa raste, mund të kërkohet një hap shtesë për të futur një OTP të dërguar nga banka juaj përpara se të përfundojë transaksioni i depozitës. Pasi një kartë bankare është përdorur për të depozituar, ajo shtohet automatikisht në PA tuaj dhe mund të zgjidhet në hapin 2 për depozita të mëtejshme.

Sistemet elektronike të pagesave (EPS)

Pagesat elektronike po bëhen jashtëzakonisht të njohura për shkak të shpejtësisë dhe komoditetit të tyre për përdoruesit. Pagesat pa para kursejnë kohë dhe janë gjithashtu shumë të lehta për t'u kryer.

Aktualisht, ne pranojmë depozita përmes:
 • Neteller
 • WebMoney
 • Skrill
 • Paratë e përsosura
 • Sticpay

Vizitoni Zonën tuaj Personale për të parë mënyrat e disponueshme të pagesës, pasi disa mund të mos jenë të disponueshme në rajonin tuaj. Nëse tregohet se rekomandohet një mënyrë pagese, atëherë ajo ka një shkallë të lartë suksesi për rajonin tuaj të regjistruar.

1. Klikoni në seksionin Depozita .
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
2. Zgjidhni sistemin e pagesave që dëshironi të përdorni, si p.sh. Skrill.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
3. Në menynë që shfaqet, zgjidhni llogarinë në të cilën dëshironi të depozitoni fondet dhe klikoni "Vazhdo".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
4. Futni monedhën dhe shumën e depozitës suaj dhe klikoni
"Vazhdo".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
5. Kontrolloni dy herë detajet e depozitës tuaj dhe klikoni "
Konfirmo".
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
6. Do të ridrejtoheni në faqen e internetit të sistemit të pagesave të zgjedhura, ku mund të përfundoni transferimin tuaj.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness

Bitcoin (BTC) - Tether (USDT ERC 20)

Nëse po bëni depozitën tuaj të parë në Exness, provoni së pari të dërgoni një sasi të vogël kriptosh për t'u njohur me procesin dhe për t'u siguruar që gjithçka funksionon siç duhet.


Ju mund të financoni llogarinë tuaj tregtare nëpërmjet Bitcoin në 3 hapa të thjeshtë:

1. Shkoni te seksioni i Depozitave në Zonën tuaj Personale dhe klikoni Bitcoin (BTC) .
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
2. Klikoni Vazhdo .
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
3. Do të paraqitet adresa e caktuar BTC dhe do t'ju duhet të dërgoni shumën e dëshiruar të depozitës nga portofoli juaj privat në adresën Exness BTC.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
4. Pasi kjo pagesë të jetë e suksesshme, shuma do të pasqyrohet në llogarinë tuaj tregtare të zgjedhur në USD. Veprimi juaj i depozitimit tani ka përfunduar.

Transfertat me tela

1. Zgjidhni " Transfertë bankare " nga zona e depozitave në PA tuaj.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
2. Zgjidhni llogarinë tregtare në të cilën dëshironi të depozitoni, si dhe monedhën e llogarisë dhe shumën e depozitës, më pas klikoni Vazhdo .
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
3. Rishikoni përmbledhjen që ju është paraqitur; klikoni Konfirmo për të vazhduar.
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
4. Plotësoni formularin duke përfshirë të gjitha informacionet kritike dhe më pas klikoni Paguaj .
Si të regjistroheni dhe të depozitoni para në Exness
5. Do t'ju paraqiten udhëzime të mëtejshme; ndiqni këto hapa për të përfunduar veprimin e depozitimit.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Tarifat e depozitave

Exness nuk ngarkon komision për tarifat e depozitave, megjithëse është gjithmonë më mirë të kontrolloni dy herë kushtet e Sistemit Elektronik të Pagesave (EPS) që keni zgjedhur, pasi disa mund të kenë tarifa shërbimi nga ofruesi i shërbimit EPS.


Koha e përpunimit të depozitave

Kohët e përpunimit mund të ndryshojnë në bazë të mënyrës së pagesës që keni përdorur për të depozituar fonde. Të gjitha metodat e disponueshme do t'ju shfaqen në seksionin e Depozitave të Zonës tuaj Personale.

Për shumicën e sistemeve të pagesave të ofruara nga Exness, koha e përpunimit të depozitave është e menjëhershme, e kuptueshme që do të thotë se transaksioni kryhet brenda pak sekondash pa përpunim manual.

Nëse koha e deklaruar e depozitimit është tejkaluar, ju lutemi kontaktoni Ekipin e Ndihmës Exness.


Si mund të jem i sigurt se pagesat e mia janë të sigurta?

Mbajtja e fondeve tuaja të sigurta është shumë e rëndësishme, ndaj vendosen masa mbrojtëse për ta siguruar këtë:

1. Ndarja e fondeve të klientit: fondet tuaja të ruajtura mbahen të ndara nga fondet e kompanisë, në mënyrë që çdo gjë që mund të ndikojë në kompani nuk do të ndikojë në fondet tuaja. Ne gjithashtu sigurohemi që fondet e ruajtura nga kompania të jenë gjithmonë më të mëdha se shuma e ruajtur për klientët.

2. Verifikimi i transaksioneve: tërheqjet nga një llogari tregtare kërkojnë një PIN një herë për të verifikuar identitetin e pronarit të llogarisë. Ky OTP dërgohet në telefonin ose emailin e regjistruar të lidhur me llogarinë tregtare (i njohur si lloj sigurie), duke siguruar që transaksionet mund të kryhen vetëm nga pronari i llogarisë.


A duhet të depozitoj para të vërteta kur tregtoj në një llogari demo?

Përgjigjja është jo.

Kur regjistroheni në Exness përmes internetit, automatikisht do t'ju jepet një llogari demo MT5 me 10,000 USD fonde virtuale, të cilat mund t'i përdorni për të praktikuar dorën tuaj në tregti. Për më tepër, ju mund të krijoni llogari të tjera demo të cilat kanë një bilanc të paracaktuar prej 500 USD, i cili mund të ndryshohet gjatë krijimit të llogarisë dhe madje edhe më pas.

Regjistrimi i llogarisë tuaj në aplikacionin Exness Trader do t'ju japë gjithashtu një llogari demo me një bilanc prej 10,000 USD gati për t'u përdorur. Ju mund ta shtoni ose ta zbrisni këtë bilanc duke përdorur përkatësisht butonat Depozitë ose Tërheqje .
Thank you for rating.