E fa'afefea ona Fa'atulaga le Tau a le Komisi mo le Tuuina atu o Fuafuaga? O afea e totogi ai le Komisi i le Exness Social Trading

E fa'afefea ona Fa'atulaga le Tau a le Komisi mo le Tuuina atu o Fuafuaga? O afea e totogi ai le Komisi i le Exness Social Trading


Mea uma e uiga i Lipoti Komisi

I le avea ai o se tagata e tuʻuina atu fuafuaga, o le iloa o le tele o mea e te mauaina i le komisi e fesoasoani tele ma faʻafaigofie ile Komisi Lipoti .

O lenei vaega o loʻo tuʻuina atu ai i latou e tuʻuina atu fuafuaga faʻamatalaga e uiga ia latou komisi i luga o tupe teufaafaigaluega uma ma fuainumera faʻaopoopo mo:

  • Aofa'i komisi
  • Maua komisi
  • Komisi opeopea
  • Aofa'i tupe teufaafaigaluega

O fa'amatalaga o lo'o tu'uina atu i Lipoti a Komisi e mafai ona fa'amama i lalo e fa'atatau i ta'iala e pei o le Vaitaimi o Fefa'ataua'iga , tulaga o le komisi , ma tupe mama .

O le tulaga o lo'o fa'aalia o le Active i le tulaga o le fa'aauauina o tupe teufaafaigaluega po'o Tapuni pe a taofi le fa'afaigaluegaina.

Fa'asaga i Lipoti a Komisi

Ina ia maua Lipoti a Komisi, mulimuli i laasaga nei:

  1. Ulufale i lau Exness Personal Area .
  2. Filifili Social Trading mai le lisi autu ile agavale.
  3. Kiliki le ' Commission Report' ile fuafuaga e te mana'o e siaki.

Faamolemole ia matau o le sailia o Lipoti a Komisi e faafou i le 15 minute uma .


O le a le fua faatatau o le Komisi?

O le fua faatatau o komisi o se filifiliga e filifilia e se tagata e tu'uina atu fuafuaga pe a fai se fuafuaga , ma e fa'atulaga ai le aofa'i o komisi e totogi e tagata teu fa'afaigaluega pe a o'o le tupe teufaafaigaluega e maua.

O le fua faatatau o le komisi e mafai ona seti i le 0%, poʻo le faʻaopoopoga o le 5% seia oʻo i le 50%: 0%, 5%, 10%, 15%, ma isi. A maeʻa ona seti le komisi i luga o se fuafuaga, e le mafai ona suia.


E fa'afefea ona fa'atulaga le tau a le Komisi?

O lo'o tu'uina atu fa'ata'ita'iga e fa'atulaga a latou fua fa'atatau o komisi mai lo latou Eria Patino, i le taimi e fai ai se tala fa'atatau.

Ole fua ole Komisi e mafai ona fesuisuiai ile ta'iala ma e le mafai ona toe suia mulimuli ane. O fua faatatau o lo'o avanoa o lo'o i le va o le 0% i le 50% i fa'aopoopoga o le 5. O lenei fua faatatau e fa'aaogaina e fa'atatau ai le totogi o le komisi i kamupani e tu'uina atu fuafuaga i le fa'ai'uga o le vaitaimi o fefa'ataua'iga, pe a maua e a latou ' aufaipisinisi tupe mama mai ta'iala kopi.

E fa'afefea ona fa'atatauina le komisi a le Ta'iala Fa'atonu?

O le Komisi ua fa'atulaga e le au fai fuafuaga e fai ma totogifuapauina e tatau ona totogi e le aufaipisinisi pe a latou maua ni polofiti.

Fuafuaga a le Komisi

Fuafuaga komisi e fuafuaina i le faaiuga o le vaitaimi o fefaʻatauaʻiga poʻo le taimi e taofi ai e se tagata teu tupe le kopiina e pei ona taua i lalo:

Komisi_Teufaafaigaluega (USD) = (Tupe+tupe(Komisi_Totogi) - Aofa'i_Teufaafaigaluega) * %komisi - aofa'iga(Komesina_Totogi)

o fea:

  • Tulaga tutusa = tupe fa'afaigaluega i le taimi nei Tulaga tutusa
  • aofa'i(Paid_Commission) = aofa'iga totogi komisi se'ia o'o i le aso mo le tupe fa'apitoa
  • Invested_amount = paleni amata o tupe teu faafaigaluega
  • %commission = Komisi fua fa'atulagaina e le kamupani e tu'uina atu fuafuaga

Sei o tatou vaavaai i se faataitaiga:

Paleni amata a le teufaafaigaluega (invested_amount) = USD 1000. Seʻi tatou manatu o le komisi o loʻo tuʻuina atu fuafuaga e seti i le 10%.

Tupe maua i le faaiuga o le vaitaimi fefaʻatauaʻiga = USD 2000

Tupe fa'afaigaluega i le taimi nei i le faaiuga o le vaitaimi o fefa'ataua'iga (Equity) = USD 3000

Komisi fuafuaina = (Equity + sum(Paid_Commission) - Invested_amount) * %commission - sum(Paid_Commission)

= (3000 + 0 - 1000) * 10% - 0

= 2000 * 10%

= USD 200

O le mea lea, o le a totogi le tagata e tuʻuina atu fuafuaga i le USD 200 e fai ma komisi ma o le paleni faʻafouina o tupe teufaafaigaluega i le faaiuga o le vaitaimi o fefaʻatauaiga o le a 3000 - 200 = USD 2800.

Se'i o tatou va'ava'ai i ni fa'aaliga se lua mo le fa'atatauina o komisi - lautele ma vave tapunia fa'afaigaluega.

Fa'aaliga lautele

I le faaiuga o se vaitaimi fefaʻatauaʻiga :

  • O fa'atonuga a le au fai fuafuaga e tumau pea le le a'afia.
  • O oka uma e kopiina e tapunia ma toe tatalaina i le tau tutusa (zero spread).
  • O tupe mama mai le kopiina o fuafuaga ma le tutusa e faʻaaogaina e faʻatatau ai le komisi.
  • E toese le Komisi mai le teugatupe faafaigaluega.
  • O le komisi fa'atatau e fa'amauina i le Social Trading Commission a le kamupani e tu'uina atu fuafuaga i le Personal Area (PA).

Tapuni vave tupe

Afai e filifili le Investor e taofi a latou teugatupe tupe teufaafaigaluega aʻo leʻi maeʻa le vaitaimi o fefaʻatauaiga:

  • E tapunia uma oka kopi ile tau ole maketi o iai nei.
  • O tupe mama mai le kopiina o fuafuaga ma le tutusa e faʻaaogaina e faʻatatau ai le komisi.
  • E toese le Komisi mai le teugatupe faafaigaluega.
  • C fa'avasegaina komisi e fa'amauina i le Social Trading Commission a le kamupani tu'uina atu fuafuaga (i la latou PA), i le fa'ai'uga o le vaitaimi o fefa'ataua'iga.

O fa'amatalaga o komisi fuafuaina ma totogi mo tupe fa'afaigaluega o lo'o maua ile Lipoti a le Komisi o lo'o maua mo ta'iala ta'itasi ile PA ale kamupani tu'uina atu fuafuaga. Afai e iai ni au fesili e uiga i le fuafuaina o komisi, fa'amolemole fa'afeso'ota'i le matou aumea lagolago.


O afea e totogi ai le Komisi?

O le Komisi mo le au fai fuafuaga e totogi i le faaiuga o se vaitaimi tau fefa'ataua'iga. Ole umi ole vaitaimi ole fefa'ataua'iga ole masina fa'alekalena e tasi, e fa'ai'u ile Aso Faraile mulimuli ile 23:59:59 UTC+0, fa'atasi ai ma se vaitaimi tau fefa'ataua'iga e amata vave lava.

I le fa'ai'uga o le vaitaimi o fefa'ataua'iga, o fefa'ataua'iga tatala uma a le aufaipisinisi e otometi lava ona tapunia a'o le'i toe tatalaina e le Social Trading platform na fefa'ataua'iga i le taimi lava lea, i le tau lava e tasi, ma leai se salalau. O le komisi fuafuaina o le a tu'uina atu i le Social Trading Commission a le kamupani e tu'uina atu fuafuaga i totonu o latou Personal Area ma e mafai ona fa'aoga mo fefa'atauaiga, fesiitaiga, po'o le tala'i i tua.

O le faagasologa atoa e otometi atoa mo lou faigofie ma e manaʻomia ina ia totogi saʻo le komisi a le kamupani e tuʻuina atu fuafuaga.

E mafai ona maua fa'amatalaga o komisi totogi mo tupe fa'afaigaluega i le PA a le kamupani e tu'uina atu fuafuaga i lalo o le Lipoti a le Komisi lea e avanoa mo ta'iala ta'itasi. E fesoasoani lea i le siakiina o le komisi o loʻo oʻo mai ma le faʻatinoga o fuafuaga.